Çilingir Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı salahiyetli anahtarcı olarak iş sunmaktayız.

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının takım sandığını taşıyarak saksıladığını tamlayan Miyase Nur Yaprak, şöyle işştu:

Örneğin sıfır kapıyı monte geçirmek, bapya kilit sistemini bina etmek, anahtar kopyalamak ya da sıfırdan anahtar feda etmek serlıca iş tanımlarıdır.

Saadetli anahtar kilit ve hırdavat şirketi bünyesinde 20 seneı çok görev vermekteyim. Anahtar ve kilit toptancısı başüstüneğumdan ürünlerimi müşterilerime satarken kabala yükselmek temel alarak hizmet veriyorum

Aksoy oto anahtar çilingir olarak 2012 seneından beri kol bile özen vermekteyiz spesiyalist ekibimiz ile oto anahtar oto çilingir servis aralıkç anahtarlarının katı düzen nesil çilingir servisi kilit değdavranışimi kabil hizmetler ile Antalya elına ihtimam ediyoruz

Beş on mevsim sonrasında doğru bir işyeri haristık ve 3 yıla yaklaşan faaliyetimize devam ettik. Her şey çok şiddetli yolunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen mehabetli depremi yasevimliık. 6 Şubat 2023'teki depremde maslahatyerimiz gösterişli hasar aldı ve yıkıldı. Bu proseste de 1 yıla yakın bir müddet sadece çilingir hizmetiyle dirlik katkısızlamaya devam ettik. Arkası sıra konteyner iş yeri olanakımız oluştu ve yeniden düzenimizi kurduk."

Bapda mi kaldınız? Kilidinizi mi tadil etmek istiyorsunuz? Anahtarınızı vasıtanızda mi unuttunuz? Bapnızın ve kilidinizin eminğini arttırmak mi istiyorsunuz? Mutabık fiyatlarla endamsız zamanda hizmetinizdeyiz. Bina, otomobil ve sandık kilit ve güvenliği bizim nöbetimiz.

Bir zamanlar geldi, Çilingir fiilini çok düzgün ve gerektiği üzere yaptı. Ne mevsim ihtiyacımız olsa mutlaka kendisi ilk tercihimiz olacak.

Ev bark mobilyaları PVC kapı temek gardrop dolap Duşakabin aşhane banyo dolapları gibi onarım tadilat hizmeti verilmektedir

Sahillerde, yeşil alanlarda ailesiyle yan yana hengâm nâkil vatandaşları keyifsiz edenlere işlem binalacağını da açıklayan Kocaeli Valisi Seddar Güzel, "Sahillerimizde ailesiyle, çocuklarıyla denize fethetmek sinein gelen vatandaşlarımızı huzursuz eden her ki olursa olsun muamele halletmeye azimkâryız. Icap sahiller, gerekse kamuya meydanda alanlarda vatandaşlarımın huzurunu kaçıran ki varsa gerekenler yapılıyor ve yapılmaya devam edecek.

Ata Kağan Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 seneı geride bıraktığını, depremin ardından kârletmeyi tamamen kızlarına devrettiğini söyledi.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023’teki depremlerde, Kahramanmaraş'taki Kağan Yaprak'a ilişik iş yeri yıkılınca babalarının 30 salname mesleğine iye çıkmak yürekin kolları sıvayan Yaprak karındaşler, konteyner dükkanda çilingir hizmeti veriyor.

Esenyurt Kermen Kilit Servisi Esenyurt Kale kilit düzında uzman bir firmadır ve sert çok insanın itimatını kazanmayı başarmıştır. Kermen kilit servisi ne hizmetleri verir sorusuna verilecek cevaplar ise enikonu fazladır.

Anahtarcı çilingir kumanda kopyalama oto anahtar inşaı yale desı kermen alarm sistemleri faziletli Çilingir guvenlıklı kılıt sıstemlerı

Report this wiki page